Vlaamse fans André Hazes eisen massaal geld terug nadat zanger concerten annuleert

ByShowbizzsite.nl

11 oktober 2021
Foto: DPG Media

André Hazes heeft al zijn Belgische concerten tot midden november geannuleerd. Normaal gezien zou Hazes eind deze maand twee concerten in Wieze bij Aalst inhalen, maar de concerten gaan niet door. En ook de drie ‘Vlaanderen Zingt Hazes’-concerten in de Lotto Arena van Antwerpen laat hij links liggen. Daar zullen onder andere Berget Lewis, Joerne Van der Boom, Thomas Berge, Christoff en Xander de Buisonjé optreden. Maar blijkbaar liggen de Belgen niet wakker van deze artiesten.

Op de Facebookpagina van de krant Het Laatste Nieuws melden heel wat ticketkopers dat zij voor André Hazes en niet voor die andere artiesten tickets gekocht hebben. “Concert Wieze is voor de derde keer uitgesteld….voor mij hoeft niet meer ..al mail gestuurd voor terugbetaling van mij tickets …sorry dat kan niet meer …😡”, schrijft een teleurgesteld Belg.

“Wij willen ook ons geld terug, voor de eerste keer dat we hem live zouden zien en dan nog vip plaatsen met alles erop en eraan. No way wij hebben betaald voor Andre en niet voor andere die zijn liedjes zingen. Nee echt dat kan niet, jullie beslissen maar wat je in de plaats kan doen.schandalig. we willen ons centen terug 400€ is niet niks.We hadden dat over voor Andre maar niet voor de opgenoemd vervangers. krijgen we ons centen niet terug gaan we wel verder,hou jullie zelf voor ’t zotteke ……….”, schrijft een boze fan.

En die fans zijn echt wel teleurgesteld. “Ik wil ook mijn geld terug !!!! Ik heb betaald voor André, niet voor vervangers !!!! 😡”, klinkt het verder.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen