Een aantal jaren geleden ontdekte Vinzzent het talent van zangeres Samantha Steenwijk. De twee werkten goed samen en bouwden een mooie vriendschap op. Tot Samantha een andere weg koos en Vinzzent ‘dumpte’

De twee waren allebei erg kwaad op elkaar en een verzoening zat er tussen hen niet meer in. En ze hebben woord gehouden, want twee jaar na de ruzie hebben Samantha en Vinzzent het nog altijd niet bijgelegd.

Het mag dan wel al 2 jaar geleden zijn, het doet Vinzzent ng altijd veel verdriet. In Party legt hij uit waarom.

“Het is een onopgeloste zaak. Het is niet uitgepraat en niet opgelost, waardoor we elkaar uit de weg gaan. Samantha wilde toen televisie maken en liet de muziek, die wij hadden opgebouwd, gaan. Ze ging een andere koers varen, waardoor ik buitenspel stond en alle energie die ik erin had gestoken in rook op ging. Dat was zonde.”

De zanger heeft het nooit zover laten komen om ook een rechtszaak op te starten tegen Samantha. Zij hadden gewoon een mondelinge overeenkomst. “En die kwam ze niet na. Toen had ik dikke pech, want ik had ze geen contract laten tekenen. Nu is mijn enige hoop dat ze terugkijkt en denkt: hoe is het nou werkelijk gegaan? Terug naar de basis.”