Eind december stonden Tino Martin en Vinzzent op het podium in Curaçao. Vinzzent als voorprogramma van Tino, die op oudejaarsavond in een beachbar de hoofdact van de avond was.

Tino lag de voorbije maanden vaak onder vuur omwille van zijn dronkenschap op het podium en wil daarover niet te veel kwijt. Vinzzent daarentegen heeft wel wat te zeggen aan Weekend.

“Ik ken Tino heel erg goed. Ik heb bewondering voor zijn carrière, als je weet waar hij vandaan komt en waar hij nu is, met een fantastisch team om zich heen en goede muziek. Ik heb daar respect voor. Natuurlijk is het niet makkelijk om je staande te houden als je zo in de spotlights staat, maar ik vind het te gek wat hij doet.”

De verhalen over dronken op het podium staan, ook die heeft Vinzzent zeker gehoord. Maar Tino veroordelen doet hij niet.

“Elk huisje heeft zijn kruisje, dat hoort bij de showbizz als er wat aan de hand is. Het is niet alleen rozengeur en maneschijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.