Het voorbije jaar was er eentje met veel mooie en ook minder mooie momenten voor Bonnie St. Claire. De zangeres moest afscheid nemen van haar moeder, maar mocht ook eindelijk terug optreden. Bovendien verscheen ze na lange tijd ook terug op tv.

Die aandacht kwam er vooral na het verschijnen van haar biografie ‘Kwam Een Vrouw Bij De Slijterij’. Ze werd uitgenodigd in zowat elke talkshow en actualiteitsprogramma op de televisie.

“Ik was dus in 2021 vrij veel op televisie te zien, maar daarna werd het weer even wat rustiger. Toen ik in 2022 dan weer op tv kwam in ‘Secret Duets’, leek het haast wel of ik terugkwam van mijn eigen begrafenis. Zo snel word je ook weer vergeten…”, klinkt het in Party.

Mensen vroegen zich na het optreden in ‘Secret Duets’ af op Bonnie nog wel optrad en dat verwonderde Bonnie compleet.

“Ik antwoord dan steevast met de opmerking: je wilt niet weten hoeveel aanvragen ik krijg en hoe vaak ik weg ben om op te treden. Jaren geleden was het heel normaal dat je als artiest minstens eens per maand op televisie was, maar nu zijn er zoveel zenders en programma’s… het levert dan wel ineens een boost aan aandacht op. Voor mij geldt: als je even niks van me hoort of ziet, dat betekent niet dat ik ben gestopt. Ik stop namelijk nooit. Ik blijf zingen tot ik tussen zes plankjes lig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl