Vinzzent is een tevreden man. Het gaat goed met zijn vrouw en zoontje, maar het gaat ook vooral goed met zijn carrière. En dat brengt een ongelooflijke glimlach op zijn gezicht.

“Het is misschien niet goed dat ik het zeg, maar ik ben al heel erg tevreden met wat ik meemaak, wat ik doe en hoe het met mij gaat. Ik ben ook van mening dat het mooiste nog moet komen. Ik heb zoveel ideeën met liedjes en zoveel nog te geven aan de mensen”, zegt Vinzzent in Party.

De zanger is al heel wat jaren bezig en hij weet dat er doorheen de jaren ook veel is veranderd. Maar hij weet ook heel goed wat hij kan en mag doen.

“Je moet bijvoorbeeld altijd respect blijven houden voor het publiek en de mensen met wie je werkt. Het vak is in die zin niet veranderd, alleen je bent nu wel waar je wil zijn. Je bent nu bekender, bekend, dus je kunt je makkelijker bewegen in het vak. Als je net begint, is dat een stuk moeilijker.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.