Het is al lang geen geheim meer dat Vinzzent erg boos is op zangeres Samantha Steenweek. Hij hielp haar om bekend te worden en een carrière uit te bouwen, maar nu lijkt het vooral dat Samantha hem vooral gebruikt heeft.

En daarom is Vinzzent erg boos op de zangeres en ontzettend teleurgesteld in haar. Sinds hun ruzie hebben ze elkaar niet meer gesproken. Ook niet toen ze elkaar onlangs tegenkwamen op een optreden.

Vinzzent had recent ook een gesprek met iemand die nauw met Samantha samenwerkt, maar dat leverde weinig resultaat op.

“Hij zei dat hij er zich niet mee kan bemoeien, omdat hij tussen twee vuren staat. Maar hij zei ook dat hij me heel goed snapt. Samantha en ik hebben elkaar wel nog bij een optreden gezien, maar wij zeggen niks tegen elkaar. Het is echt verbitterd”, zegt Vinzzent in Party.

De zanger blijft ervan overtuigd dat hij alles heeft gedaan om Samantha te helpen en haar een duwtje in de rug te geven voor carrière.

“Maar door haar deelname aan ‘The Voice Of Holland’ heeft zij mij en Tom Peters van NRGT Music aan de kant geschoven. Ik vond dat prima, want het ging tenslotte over haar carrière. Toen kwam ze niet veel later naar me toe en smeekte om haar niet te laten vallen. Maar toen was het al te laat, zij had mij al laten vallen en het is alles of niks.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.