Je vraagt Stanley Hazes, de neef van wijlen Andre Hazes, maar beter niet hoe het is met Rachel Hazes. Bij het horen van de naam begint hij al licht te stijgeren en hij heeft maar weinig goeie woorden over voor de vrouw van André.

Stanley treedt zelf ook op, net zoals zijn neef. Hij treedt op als Stanley Hazes en dat zint Rachel niet. Tot drie keer toe heeft ze hem gevraagd om van naam te veranderen. Maar dat weigert hij.

“Ik heb nooit meer iets van Rachel gehoord. Zij had geen poot om op te staan natuurlijk. Ik ga mijn naam niet veranderen omdat zij alles rondom Hazes zelf wil innen”, vertelt hij aan Party.

Het is Stanley natuurlijk ook niet ontgaan dat Rachel nog steeds goed bevriend is met Monique Westenberg, de ex van André Hazes jr en de zoon van Dré jr, hun zoontje.

“Monique heeft haar op haar tanden en laat niet over zich heen lopen. Rachel wil alles in de hand houden en overal van plukken. Ik snap niet dat zij zelf niet ziet dat iedereen een pleurishekel aan haar heeft.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.