In oktober 2021 verhuisde Gordon officieel naar Dubai. Hij ging op zoek naar een rustiger bestaan en naar een plek waar hij weer heel even anoniem kon zijn. Daardoor laat hij ook vele vrienden achter in Nederland, al begrijpen die wel zijn keuze.

Zo ook Tineke de Nooij, vertrouwensvriendin van Gordon, met wie ze een gemeenschappelijke liefde voor Zuid-Afrika deelt. Zij gunt hem alle geluk, maar voelt ook dat ze hem stilaan aan het kwijtraken is.

“Ik ben ervan overtuigd dat hij even helemaal klaar is met het wereldje. Wat hij ook beslist: als hij het gevoel heeft dat hij geen interviews meer wil geven en zich terug wil trekken in Dubai, dan moet hij dat zeker doen”, citeert Party Tineke.

Ze snapt dat Gordon heel wat stress krijgt van alle media en dat ook zijn ondernemersactiviteiten hem veel kopzorgen bezorgen.

“Daar in Dubai is hij misschien voor het eerst in zijn leven wat meer op zichzelf teruggeworpen en daardoor heeft hij wellicht andere prioriteiten en interesses ontwikkeld. Ik denk dat dat aan de hand is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl