In het weekend van 13 en 14 mei staat de Nederlandse zanger Tino Martin in de grote Ziggo Dome. 2 concerten waar hij al meer dan 2 jaar naar uitkijkt, maar die steeds werden verplaatst door corona. Maar ook na de concerten zit Tino vol plannen.

“Na de Ziggo Dome begint meteen de kaartverkoop voor mijn tour langs de grotere zalen en theaters. Die zal lopen vanaf september 2022 tot maart 2023. Maar laten we nog niet te ver vooruit kijken, mijn prioriteit ligt nu nog bij de Ziggo Dome”, klinkt het in Party.

Ondanks dat Tino een populaire zanger is, houdt de zanger niet meteen van alle aandacht en exclusieve feestjes en uitnodigingen. Maar voor de opening van het museum van Henny Huisman maakte hij graag een uitzondering.

“Ik wou daar echt niet ontbreken. Het is voor Henny belangrijk, en dus ben ik erbij. Ik ben twintig jaar geleden bij Henny in de ‘Soundmixshow’ begonnen en Henny is mij altijd blijven steunen. De band tussen ons is altijd goed gebleven.

Steun krijgen van je collega’s, het is iets moois. “Als mij iets belangrijks staat te wachten of er gaat iets groot gebeuren, dan appt hij me altijd. Hij denkt aan me en dat waardeer ik zeer. Dat is precies hoe hij is en dat vind ik geweldig. Daarom ben ik ook speciaal voor hem naar die opening geweest.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS