De laatste tijd verscheen Tino Martin niet altijd even positief in het nieuws. De zanger zou vaak dronken op het podium staan en dat zou hem niet altijd in dank worden afgenomen.

Oud en nieuw bracht de zanger door op Curaçao, waar hij op oudejaarsavond de hoofdact op het populaire Mambo Beach was.

Zijn aanwezigheid op Curaçao zou Tino ontzettend veel deugd hebben gedaan. Zeker na alle geruchten van zijn dronkenschap op het podium. Hij vond er de tijd om weer even tot bezinning te komen.

Weekend trok ook naar Curaçao en zag hem daar genieten van het prachtige weer en een drankje op een terrasje in de zon. Maar heel spraakzaam was Tino niet.

“Zet er maar bij wat we hier aan het doen zijn”, was het enige dat Tino kwijt wou. Collega zanger Vinzzent hield de zanger gezelschap. Hij werd op oudejaarsavond onverwacht het voorprogramma van Tino en genoten samen van het prachtige weer en de jaarwisseling.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.