Ze vindt het een goed idee

De taakstraf van Glennis Grace lokt bij bekend Nederland ontzettend veel reacties uit. De zangeres moet haar taakstraf van 200 uur volbrengen in een verzorgingshuis en dat vinden veel BN’ers niet kunnen.

Ook radio-presentatrice Tineke de Nooij heeft er zo haar mening over. Zij kan ondertussen niet wachten tot ze zelf haar intrek kan nemen in een appartement in het Rosa Spier huis, een woon-en werkgemeenschap van kunstenaars en wetenschappers.

Tineke vindt het vooral allemaal veel gezeur. “Waarom mag zij die niet volbrengen in een verzorgingshuis? Dit is haar manier om iets terug te betalen. En zo leuk is het niet om met ouderen te werken. De mensen die in een verzorgingshuis zitten, zijn niet allemaal even aardig”, begint ze in Story.

De Nooij heeft veel bewondering voor iedereen die in de zorg wil gaan werken. Iedereen die daar werkt, werkt altijd heel hard en het mag gezegd worden, het is een zwaar beroep.

“Ik denk dat Glennis zichzelf wel tegenkomt. Het is daar tenslotte niet alleen maar een beetje koffie en thee inschenken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl