Niks mooiers dan een mooie langdurende vriendschap. Zo hebben ook Thijs Römer en Wendy van Dijk een erg mooie en stevige vriendschapsband met elkaar.

Al werd er ook wel eens gefluisterd dat er meer aan de hand was tussen de twee. Iets wat ze al die tijd hebben ontkend.

De twee speelden een aantal seizoenen samen mee in ‘Moordvrouw’, en dat smaakte voor de twee naar meer, weet Party te vertellen. Zou zei Thijs het volgende in een interview in ‘Mikro Gids’.

“Met Wendy ben ik nog lang niet uitgespeeld. We tillen elkaar op, maken elkaar beter. We zijn allebei best vrolijk en staan positief in het leven. We zijn gevoelig en zorgzaam en kunnen ontzettend hard met elkaar lachen.”

Voor Thijs en Wendy is hun vriendschap onvoorwaardelijk en voor het leven. “Ik kan me een leven zonder haar niet meer voorstellen. Dat lieve en gevoelige van Wendy vind ik fijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.