Het wordt nog spannend afwachten of we binnenkort nu wel degelijk nieuwe muziek mogen verwachten van André Hazes of niet. Als het van André zelf afhangt, dan komt er binnenkort nieuwe muziek aan. Als we zijn oud-tekstschrijver mogen geloven, dan zal dat nog even duren.

Bram Koning, oud tekstschrijver, werd zonder verwittigen en zonder praten zomaar aan de kant geschoven. Hij heeft niks meer van André gehoord en dat doet hem pijn. Dat vertelt hij in Weekend.

“Als ik de filmpjes zie hoe hij aan het schrijven is met andere tekstschrijvers, dan zie ik dat hij het niet naar zijn zin heeft. Ik mis in zijn woorden alle humor. Die hadden wij wel altijd met elkaar. Je ziet het gewoon allemaal aan André’s blik.”

Bram heeft vaak moeite gedaan om contact te zoeken met André, maar elke keer zonder resultaat. Alle berichten die hij de afgelopen weken heeft gestuurd, bleven onbeantwoord?

“We zijn ook volwassen mensen en ik ben geen wildvreemde van André. Maar hij had steeds weer een excuus, of hij negeerde me keihard. Op een gegeven moment merkte je wel: je wilt me niet spreken, de confrontatie met mij niet aangaan. En je wilt me iets niet vertellen wat je wel al weet. Er zat hem duidelijk iets niet lekker. Maar het is wel lullig als je dan vervolgens zo met mensen omgaat die altijd voor je klaar hebben gestaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl