Dat André Hazes voor een nieuw schrijversteam heeft gekozen voor zijn nummers valt niet bij iedereen in goede aarde, zeker niet bij zijn oude schrijversteam.

Edwin van Hoevelaak is één van hen. Hij heeft al enkele nieuwe nummers van André gehoord, maar hij is niet overtuigd.

“Het is niet meer in de stijl van de nummers die wij maakten. Het gaat een andere kant op en dat was ook zijn bedoeling, net daarom koos hij voor een nieuw team. Maar ik zie nog geen grote hits voorbij komen”, zegt Edwin in Party.

Edwin begrijpt ook heel goed dat het nummer ‘Ruzie met de buren’ niet meteen aanslaat. Het nummer heeft geen sympathieke titel en al helemaal geen sympathieke tekst.

“Maar ik heb wel begrepen dat hij tijdens zijn optredens onze liedjes inmiddels weer zingt en dat is leuk om te merken. Voor ons in ieder geval. Maar zijn nieuwe repertoire, het blijft toch een beetje achter en dat was niet helemaal zijn insteek.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.