Begin juni wordt Tamara Tol 50 en daar ziet ze behoorlijk tegenop. Al probeert ze er ook het positieve van in te zien. “Eigenlijk wordt het leven steeds mooier naarmate je ouder wordt. Tegen mijn man en zoons heb ik gezegd dat ik op mijn verjaardag geen Sara-pop voor de deur wil. Ze lachen nu al, dus ik krijg vast de grootste van Volendam”, lacht Tamara in Party.

Door 50 te worden, denkt Tamara ook vaak terug aan de mensen die ze al heel verloren in haar leven. Zo verloor ze, toen ze 24 was, een goede vriendin. En daar denkt ze nog bijna elke dag aan.

Maar dat Tol bijna 50 is, zou je niet zeggen. De zangeres straalt nog altijd even hard als pakwege 30 jaar geleden en daar heeft ze geen plastische chirurgie voor nodig gehad.

“Maar als ik het nodig ga vinden, ga ik misschien een Profhilo behandeling laten doen. Dat is een nieuwe natuurlijke technologie met IBSA’s en NAHYCO dat met kleine naaldjes wordt ingebracht. Er komt geen botox aan te pas, maar het resultaat is wel zeer mooi en verjongend.”

Dat de zangeres geen botox durft te gebruiken, dat heeft ze te danken aan enkele van haar bekende medemensen. “Als ik naar sommige actrices kijk die ik vroeger erg mooi vond, dan vind ik dat ze door het gebruik van botox niet meer op zichzelf lijken. Het enige wat ik tot nu toe heb gedaan is een ooglidcorrectie”, zegt ze in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.