Wisten jullie dat zangeres Tamara Tol de schoondochter is van voormalig BZN-bassist Jan Tuijp? Zij is dol op haar schoonouders en noemt hen zelfs de liefste mensen van de wereld.

“Zij omarmden mij meteen toen Sander en ik een relatie kregen, nadat hij eerst zes jaar met mijn nicht was samen geweest. Het fijne aan Jan is dat wij altijd over muziek kunnen praten. Zoals bijvoorbeeld toen ik onlangs van mijn later uit te komen album uit vier liedjes een single moest kiezen”, lacht ze in Party.

Tamara en Sander zijn nog altijd samen en zijn dit jaar 22 jaar getrouwd. “Ik ben erg gelukkig. Er zijn weleens momenten geweest dat dat ietsje minder was. Wij hebben absoluut onze downs gehad, maar Sander en ik zijn daar zo sterk uitgekomen.”

Dat het een tijdje minder goed ging tussen hen, heeft zo zijn redenen. “Naast dat wij jonge kinderen hadden, was mijn man bezig met het opstarten van zijn eigen zaak. Zelf was ik voor het zingen veel van huis. Daardoor kun je uit elkaar groeien.”

Maar door veel te praten met elkaar, overleefden Sander en Tamara die woelige periode in hun relatie. “Wij denken ook over de meeste dingen hetzelfde, dat is heel belangrijk. Sander en ik zitten op een lijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.