Wie Sylvie Meis ziet verschijnen, merkt dat de Nederlandse schone er altijd uitziet om door een ringetje te halen. De Nederlandse presentatrice lijkt niet ouder te worden en van rimpels is er al helemaal geen sprake.

Maar dat gaat natuurlijk allemaal niet vanzelf en Meis moet toegeven dat ze Moeder Natuur een handje helpt. “Toen ik midden dertig was begon ik ’s ochtends te zien dat het niet allemaal meer vanzelf ‘teruggaat’. Toen heb ik geprobeerd om te kijken wat ik kon doen”, geeft ze toe in Party.

Dat is ook het moment waarop Sylvie voor het eerst wat ingrepen liet uitvoeren. Zo liet ze wat botox spuiten en wat fillertjes. Maar Sylvie is ontzettend blij met het resultaat, ondanks wat er in het verleden al is voorgevallen.

“Ik heb niet de beste ervaring met fillers. Ik heb ze één keer laten plaatsen en toen begonnen mijn ogen te zwellen en wist ik maar niet waar het vandaan kwam. Als ik toen had geweten dat er een bepaald enzym was om die filler op te kunnen lossen, dan had ik mezelf zoveel ellende en schaamte kunnen besparen.”

Sylvie is niet alleen trots op zichzelf, maar ook op haar zoon Damian. “Hoe hij het redt en hoe hij het doet, dat vind ik knap. Wat voor eigenschappen ik van mezelf en zijn vader in hem zie, en hoe hij dat mixt. Ik ben trots op wat ik heb bereikt met mijn carrière en het leven dat ik heb opgebouwd. Ik heb dat toch maar even mooi geflikt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.