Je zoon moeten missen, het is geen pretje. Dat weet ook Sylvie Meis. Haar zoon Damian wil profvoetballer worden en verhuisde daarvoor zelfs naar Denemarken. Een kans die Sylvie hem absoluut gunt, maar die het haarzelf niet gemakkelijk maakt.

Zij moet haar zoon erg vaak missen maar weet dat hij in goede handen is bij zijn vader Rafael van der Vaart en diens partner Estavana. Gelukkig voor Sylvie komen zij en haar ex-man nog altijd goed overeen en geniet ze van de momenten dat de hele familie toch nog eens samenkomt, schrijft Party.

Door samen te zitten met Rafael heeft Sylvie weer een echte familiegevoel. In Hamburg woont ze immers alleen, want zij en haar man Niclas wonen niet samen.

“Wij hebben een soort van ‘modern huwelijk’, waarbij we allebei hard aan het werk zijn en elkaar meestal zien in de weekends en op vakantie.”

Een vreemde situatie, al heeft Sylvie er alle vertrouwen in. “We hebben een monogame relatie. Er is niet een vrijheid blijheid, van doordeweeks heb ik een vriend, nee.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.