Sylvie Meis: “Dat is voor mij de redding”

ByLisa Paulussen

19 november 2022
Foto's: ANP

Wat een prachtige woorden heeft Sylvie Meis toch over voor haar zoon Damian. Hij is de zoon uit haar relatie met voetballer Rafael van der Vaart, met wie Sylvie al een lange tijd niet meer samen is.

Damian heeft net zoals zijn vader de grote droom om profvoetballer te worden en hij lijkt erg goed op weg om die droom ook te realiseren.

Maar daardoor moet Sylvie haar zoon wel heel erg lang en vaak missen. Momenteel speelt Damian namelijk bij Esjberg fB in Denemarken, wat toevallig ook de laatste profclub was waar zijn vader heeft gespeeld.

Om alle kansen te kunnen grijpen ging Damian bij zijn vader en diens vriendin inwonen. Maar daardoor ziet Sylvie haar zoon dus niet meer zo vaak, schrijft Party.

“Godzijdank hebben we Facetime tegenwoordig. Dat is voor mij ook de redding met Damian nu hij in Denemarken woont. Het is heel moeilijk. Damian is mijn alles. En het liefste zou ik elke dag met hem willen zijn om alles te bekijken wat hij doet en het hele proces van tiener naar jongeman mee te maken”, zegt ze in de YouTube videoserie ‘Open Kaart’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.