We zouden hiervan kunnen schrikken, maar we doen het niet. Maxime Meiland wil alweer opnieuw verhuizen. Nog geen jaar nadat ze haar droomvilla in Noordwijk had gekocht, is ze haar woning alweer beu. En dat resulteert erin dat ze villa alweer te koop aanbiedt.

En dat zorgt er ook meteen voor dat heel wat mensen haar een verwend nest vinden. Ze is nog geen 30 en heeft nu al alles wat haar hart bezit, iets waar veel jonge mensen alleen maar kunnen van dromen.

We zijn de tel ondertussen een beetje kwijtgeraakt in hoeveel huizen Maxime ondertussen heeft gewoond. Maar dat ze nu al hun villa te koop aanbieden, en dat met een fiks verlies, dat begrijpt niemand.

Nu een huis te koop zetten, het is niet de meest ideale periode om dat te doen. De markt zit niet mee en er zijn geen grote aantallen kopers te vinden die nu op zoek gaan naar een leuk optrekje, schrijft Party.

En dat zou er wel eens voor kunnen zorgen dat het verlies van Maxime en Leroy hoger gaat oplopen dan ze nu al hebben gedaan. Ze kochten de villa voor maar liefst 2,3 miljoen en verkopen hem weer voor 1,295.000 miljoen euro. Maar je krijgt er wel heel wat voor in de plaats: 5 slaapkamers, 2 badkamers, een mancave en een parkeerkelder. Niet slecht!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl