Steffi en Roel, het iconische paar uit seizoen 10 van ‘Boer Zoekt Vrouw’, wonen niet op de boerderij, maar in een schattig huisje aan de rand van het dorp. Daar genieten ze van hun sprookjesachtige gezinsleven; dat schrijft Party.

Maar dat is nog niet alles: Steffi en Roel hebben serieuze plannen om een bed & breakfast te beginnen, wat ongetwijfeld een nieuwe wending aan hun liefdesverhaal zal geven. Maar misschien wel het meest verbazingwekkende feit van hun verhaal is dat ze hun dochtertje Sterre Yvon hebben genoemd, ter ere van ‘BZV’-presentatrice Yvon Jaspers. 

Hun liefde, niet alleen voor elkaar maar ook voor het programma dat hen bijeenbracht, weerspiegelt zich in deze ontroerende ode. We kunnen niet wachten om te zien waar het leven hen verder brengt in hun avonturen als een jong gezin én als ondernemers.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.