Één van de mooiste showbizzkoppels uit Nederland Soy Kroon en Holly Mae Brood zijn ondertussen al 6 jaar samen. Ze wonen ondertussen ook al samen en ondanks dat ze elkaar vaak zien, raken ze elkaar maar niet beu. In Weekend vertellen ze hun geheim.

“Wij blijven gewoon leuke dingen doen samen en organiseren af en toe eens iets. Op dit moment gaat het wel niet zo heel goed vanwege de drukte, en zullen we elkaar minder vaak zien, maar wanneer het daarna weer rustiger wordt, pakken we onze gewoontes zeker weer op.”

Holly en Soy hebben allebei erg drukke jobs, zien elkaar vaak, maar moeten elkaar ook vaak missen. “Maar dat is niet altijd slecht. Ik krijg ook superveel steun van Holly en vindt het heel fijn om een relatie te hebben met iemand uit het vak. Je kunt dan meer dingen delen met elkaar”, zegt Soy.

De dochter van Herman Brood heeft in ieder geval een goeie invloed op har vriend. “Ze is altijd heel relaxed. Ze zegt altijd tegen me: komt wel goed. En daar word ik rustig van. “

Holly hoopt alvast dat haar vriend binnenkort een Musical Award mag winnen voor zijn rol in ‘ONE’, al was de acteur er niet echt mee bezig.. “Ik moet toegeven dat ik er totaal niet mee bezig was, hoe cliché het ook klinkt. Ik was daardoor oprecht verrast dat ik was genomineerd. Het betekent uiteindelijk toch wel heel veel omdat je tussen de beste mannelijke hoofdrollen staat. Dat vind ik een hele eer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS