Nena Kruizenga besloot enkele maanden geleden om klacht neer te leggen tegen Thijs Römer omwille van grensoverschrijdend gedrag. Iets wat ondertussen al een paar jaar geleden is gebeurd, maar waar Nena nog altijd de gevolgen van draagt.

Zo zou Nena te maken hebben gekregen met psychische klachten, klachten waar ze de dag van vandaag nog altijd last van heeft.

“Ik geef Thijs niet overal de schuld van, maar bij hem is het wel begonnen. Ik was veertien toen ik hem leerde kennen. Hij heeft me zo’n verkeerd beeld van de wereld en mijn eigen ouders gegeven, dat ik heel opstandig werd, met drugs begon, verkeerde vrienden kreeg en het steeds slechter ging op school”, begint Nena in Story.

Op haar vijftiende werd Nena uit huis geplaatst en 4 jaar lang woonde ze alleen maar in klinieken en instellingen. Pas sinds december vorig jaar woont ze terug bij haar ouders.

“Maar het gaat niet zo goed met mij. Ik zit in een dip. Ik kan er niets mooiers van maken. Ik heb geen toekomstperspectief. Het enige waar ik me aan vasthoudt, is de rechtszaak. Het klinkt gek, maar ik heb zin in de rechtszaak. Daar leef ik nog voor. Ik wil dat heel Nederland weet wat voor vieze vent Thijs is….”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.