Party brengt opvallend nieuws over André Hazes en hoe de zanger momenteel zijn geld ‘verdient’. Zou hij zich daarvoor schamen, vraagt het weekblad zich openlijk af?

André Hazes treedt onder normale omstandigheden gemiddeld zo’n acht keer per maand op. Voor een optreden van een half uur verdient hij €12.500 wat de zanger op maandbasis zo’n 100.000 euro bruto opleverde. Valt dit volledig weg nu de zanger omwille van een burn-out alle optredens geannuleerd heeft?

Party schrijft dat André Hazes als zzp-er waarschijnlijk zijn inkomen veilig heeft gesteld via een arbeidsongeschiktheidsverzekering (ADV). Zelfs bij psychische klachten kan je daarop terugvallen. En ook een burn-out behoort sowieso tot die noemer…

En zo zou het wel eens kunnen dat André Hazes via de verzekering nog steeds zo’n 70 tot 90 procent van zijn ‘gemiste’ inkomsten binnenrijft, schrijft Party. En dat in coronatijden! Schaamt de trotse zanger zich daar dan niet voor?

Party stelt zich openlijk de vraag hoe André Hazes zich zou voelen “om nu zijn hand op te moeten houden”. “Zou hij zich hiervoor schamen, dat hij niet werkt voor zijn geld, zoals hij en ook zijn vader, altijd heeft gedaan?”

“Of reageert hij schouderophalend dat hij inmiddels genoeg premie zou hebben betaald en het verdient om nu hij het nodig heeft een uitkering te ontvangen?” vraagt Party zich luidop af. Want, benadrukt Party, André Hazes heeft die emotionele burn-out natuurlijk niet zelf gewild…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS