André Hazes is toch een lieve jongen. Toen hij met een emotionele burn-out kampte en naar een Spaanse kliniek ging om te herstellen, maakte hij ook een einde aan zijn relatie met Sarah van Soelen. En dat alleen maar om haar te beschermen.

Bovendien stond hij zijn plek in de kliniek af aan haar, zodat er beter voor haar gezorgd kon worden, dan voor hem. Lief toch?

“Zo is het inderdaad gegaan. Ik vind alleen persoonlijk niet dat André daarmee een of ander groots gebaar heeft gemaakt. Want zes weken eerder regelde ik dat André naar deze kliniek kon. Ik zat daar al omdat ik tot rust wilde komen”, vertelt Sarah in Story.

Sarah zag en hoorde vanuit de kliniek dat het niet goed ging met André en dat hij het verkeerde pad bewandelde. Ze belde zijn manager en vertelde hem over de kliniek.

“We zijn toen nog een tijdje in de kliniek samen geweest. En dan word je aan de kant gezet. Voor wat? Voor niets! Ik hoopte dat de documentaire duidelijk zou maken waarom hij niet verder met mij wilde. Het enige dat hij daarover zei, was dat hij rust wilde hebben. Maar na mij had hij Anne Rose, dan nog iemand en nu weer een Sarah. Van dat alleen zijn is niet zoveel terecht gekomen, lijkt me…”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.