5 jaar geleden werd filmmaakster en actrice Sanne Vogel ten huwelijk gevraagd door haar vriend Melchior. Dat deed hij in Italië. Over een antwoord op de vraag moest Sanne niet lang nadenken en ze zei volmondig ‘ja’ op de vraag van de liefde van haar leven.

Maar 5 jaar later is het koppel nog altijd niet getrouwd. En daar heeft het koppel zo zijn redenen voor. Welke? Die vertelden ze zelf aan Story.

“Het was zo dat we eerst kinderen wilden. Het duurde best lag voordat dat lukte. In de toekomst willen we nog wel gaan trouwen, maar dan als de kinderen groot genoeg zijn om het bewust mee te maken.”

Sanne en Melchior kregen een tweeling, die ondertussen twee jaar oud is. En een tweeling in huis, dat is altijd eventjes hard werken.  “Het is best wel pittig, maar ze slapen gelukkig goed door. We hebben het wel getroffen met hen.”

Een andere belangrijke reden waarom Sanne en Melchior nog niet getrouwd zijn, is omdat ze naast kinderen ook een nieuw huis wilden kopen. “Daarvoor moest er ook een huis worden verkocht en dat is inmiddels allebei gelukt. “ Niets lijkt het koppel nu dus nog tegen te houden om te kunnen trouwen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.