Vrijdag heeft de rechter een vonnis uitgesproken over de zaak die Samantha Steenwijk had aangespannen tegen Yvonne Coldeweijer. De queen of the juice had namelijk de roddel verspreid dat Steenwijk illegale dieetpillen had genomen. De videoblogger is nu door de rechter aangepakt, Coldeweijer moet een rectificatie publiceren.  Doet zij dat niet, dan volgt er een dwangsom van 1.000 euro per dag.

Samantha Steenwijk was vrijdagavond te gast bij ‘Jinek’. “Ik heb nooit getwijfeld om door te zetten. Ik kan niet zo goed tegen onrecht en dan is het belangrijk dat de onderste steen naar boven komt. Ik wist op voorhand dat ik dit ging winnen, want ik heb die pillen nooit genomen”, reageert Steenwijk.

“Ik zie haar alleen als een grote clown. Nu zegt ze het niet erg te vinden om een rectificatie te plaatsen, dan had ze dat ook meteen kunnen doen”, gaat Samantha Steenwijk verder. De zangeres had om een rectificatie gevraagd, maar dat zag Coldeweijer niet zitten. “Yvonne is ook niet heel erg slim als ik het zo mag zeggen”, gaat Samantha Steenwijk verder.

“Als je journalistiek wil bedrijven, dan moet je dat doen op de manier zoals het hoort en niet dingen de wereld in sturen en daar mensen schade mee toebrengen”, besluit Samantha Steenwijk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl