Samantha Steenwijk kwam onder vuur te liggen nadat ze enkele controversiële uitspraken had gedaan over het misbruik bij The Voice. In Weekend wil de zangeres die uitspraken nuanceren…

“Ik heb daar dingen gezegd die door een columnist heel anders verwoord zijn de dag erna. Dat heeft ervoor gezorgd dat mensen dat gingen geloven, anders dan wat ik werkelijk heb gezegd en bedoeld”, benadrukt Samantha Steenwijk in Weekend.

“Ik heb nooit gezegd dat ik heb geweten van seksueel overschrijdend gedrag”, verduidelijkt Samantha Steenwijk in Weekend. De zangeres wist wél dat er mensen waren die de liefde met elkaar bedreven, maar daaraan vraag je toch niet of dat wel met goedkeuring gebeurde, stelt Samantha in Weekend. De kritiek kwam best wel hard binnen, geeft de zangeres toe…

“Het is natuurlijk niet leuk dat mensen die zelf elke avond op televisie zijn jou daarop gaan afkraken. Maar het hoort bij het vak, laat ik het even zo zeggen. En ik weet wie het zegt”, voegt Samantha Steenwijk er fijntjes aan toe… Doelt Samantha op een persoonlijke afrekening?

Volgens Weekend verwijst Samantha Steenwijk naar AD-columniste Angela de Jong: “Dat mag je zelf invullen, maar het was naar. Er zijn heel veel mensen tegenwoordig die anderen iets misgunnen, die iemand’s carrière willen kapotmaken. Jammer dat de mediawereld in zo’n flow zit”, aldus Samantha Steenwijk in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS