Samantha Steenwijk heeft het hart op de tong, dat weten we na haar passage als jurylid bij K2 Zoekt K3. Op Instagram doet de zangeres echter het schrijnende verhaal van haar vader. En ook daar laat ze haar hart spreken…

“Er moet mij toch even iets van het hart… Mijn lieve vader is al jaren hartpatiënt en had zo wederom een nieuwe stent nodig. 3,5 maand (Ja, u leest het goed!!) heeft hij moeten wachten met als gevolg dat hij een tikkende tijdbom werd”, doet Samantha Steenwijk het verhaal over haar vader.

“Zijn ader zat al voor ruim 90% dicht en het was net op het randje, de dokter had er geen goed woord voor over. Gelukkig kan hij het navertellen en is hij nu geholpen.”

Samantha Steenwijk hekelt dan ook de lange wachttijden in de Nederlandse zorg. “Dat ligt uiteraard niet aan het zorgpersoneel die keihard hun best doen en die ik onwijs respecteer, maar wel aan de overheid.”

“Dr.S. Somi heeft hem met de allernieuwste technologie kunnen behandelen, die eigenlijk elke hartpatiënt nodig zou hebben. U snapt het al, dat mag niet, want dat is te duur. Dat vind ik net als de lange wachttijden in de zorg, SCHANDALIG!”

Samantha Steenwijk heeft dan ook een belangrijkboodschap voor de nieuwe Nederlandse regering: “Schiet toch eens op met het opschalen van de zorg, dit kan zo niet langer, er zijn te veel slachtoffers die nooit hadden mogen vallen.”

Eindigen doet Samantha Steenwijk met een ludiek woordje voor haar volgers: “Sorry dat ik een keer negatief ben, maar ook ik ben wel eens gefrustreerd”, knipoogt Samantha Steenwijk op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS