Gerard Joling is een graag geziene gast bij ‘Vandaag Inside’. In tegenstelling tot sommige andere gasten schuwt Gerard zijn mening niet en vertelt hij die eerlijk aan tafel. Maar sinds kort heeft Joling toch enkele regeltjes opgelegd gekregen.

Het management van Gerard vreest namelijk voor imagoschade en zeker als de zanger zo zijn uitgesproken mening blijft rondbazuinen. Iedereen mag uiteraard een mening hebben, maar er zijn ook grenzen aan.

RLT-baas Peter van der Vorst heeft sinds kort 2 voorwaarden gesteld waaran Gerard zich moet houden wanneer hij aanschuift aan de tafel van ‘Vandaag Inside’.

Ten eerste moet hij muzikaal werk te promoten hebben. Maar dan wil Gerard wel mogen zingen, anders komt hij niet naar de uitzending.

Een tweede eis die Peter stelt is dat Gerard het niet gaat hebben over zijn gecancelde programma ‘Joling En De Buitenlanders’. Er zijn ooit 5 opnames gemaakt van het programma, maar ze zijn nooit uitgezonden geweest. Volgens RTL waren de tijden te risicovol om het uit te zenden. Gerard vindt dit erg jammer, want hij vond het zelf een mooi programma.

Maar zo te zien, zullen we Gerard dus alleen nog bij ‘VI’ zien verschijnen als hij weer eens nieuwe muziek klaar heeft. En daar lijkt iedereen, maar vooral Peter van der Vorst tevreden mee te zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.