Wanneer je verhuist komt daar heel wat bij kijken. Dat weten ook John de Bever en Kees Stevens. John liet het allemaal in handen van Kees en vluchtte het huis uit op de dag van de verhuis.

“Het is beter als John er niet is wanneer er verhuisd moet worden. Ik denk dat je meer last van hem hebt als hij er wel is, dan dat hij er niet is. Het is hoe het bij ons gaat en dat is goed”, lacht Kees Stevens in Party.

In het huis staat een gloednieuwe keuken en dat terwijl koken allesbehalve een hobby is van John. Het is vooral iets wat Kees wilde.

“De keuken is een beetje het middelpunt van het huis. Er staan wat barkrukjes omheen, waaraan je ’s morgens kunt zitten om te ontbijten. Ik kan eerlijk gezegd niets meer dan een ei bakken, een biefstuk bakken en aardappelpuree opwarmen. En dat terwijl ik altijd naar kookprogramma’s kijk”, lacht John.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.