Het zou zomaar eens kunnen dat Roxeanne binnen enkele maanden of jaren plots een heel stuk rijker is. Sinds kort stelt ze de erfenis van haar vader in vraag en vraagt ze zich af of haar moeder Rachel wel degelijk de enige erfgenaam is.

Om daar een antwoord op te krijgen, sleept Rox haar moeder nu voor de rechter. Het zou zomaar eens kunnen gaan om miljoenen euro’s en dat wil Rox natuurlijk niet mislopen.

Op 9 februari zou er al meer duidelijkheid over de zaak kunnen komen, schrijft Party. Alles zal afhangen van het feit of Rachel Hazes in het bezit is van een verklaring van erfrecht. Eenvoudig gezegd: Rachel zal moeten kunnen aantonen dat zij wettelijk erfgenaam is van André Hazes senior.

Wanneer zij dit niet zal kunnen aantonen zou dat wel eens veel voordeel kunnen opleveren voor de kinderen van André.

André en Roxeanne mogen in het goeie geval dan wel een paar duizenden euro’s rijker zijn, de familieband zal er niet meteen op verbeteren. Of het ooit nog goedkomt tussen hen en Rachel, dat blijft een raadsel. Maar of André Hazes senior blij zou zijn met de gang van zaken, dat betwijfelen we.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.