Dit moet veranderen

9 februari was een belangrijke dag voor de leden van de Hazes-familie. Die dag werd de zaak rond de erfenis van wijlen André Hazes behandeld.

Roxeanne Hazes had haar twijfels over de erfenis van haar vader en of die nu echt alleen haar moeder Rachel Hazes toebehoorde. Om duidelijkheid te krijgen, sleepte ze haar moeder voor de rechter.

“Roxeanne vindt dat haar moeder zich op geen enkele wijze mag profileren als wettelijke erfgenaam. Ze zou allerlei aanwijzingen hebben dat de erfenis verkeerd is afgewikkeld en dus dat Rachel de kinderen benadeeld heeft”, vertelt Roxeannes advocaat Maarten Cox in Weekend.

Voor de definitieve uitspraak over de uitspraak was het dus allemaal te doen in de rechtbank. En daarbij was Rachel wel aanwezig , maar Roxeanne niet.

Daar zou Rox een goede reden voor hebben, namelijk haar mentale gezondheid. In de rechtbank werd een brief voorgelezen van de zangeres.

“Ik heb hard gewerkt aan mijn mentale gezondheid. Hier aanwezig zijn zou weer twee stappen achteruit betekenen, juist nu ik het gevoel heb dat ik een stap vooruit heb gedaan. Ik heb besloten om niet meer mee te doen aan activiteiten waarbij mijn moeder betrokken is.”

Rox eist niet alleen dat haar moeder zich geen erfgenaam meer noemt, maar ook dat Rachel niet langer nieuwe overeenkomsten sluit als het gaat om de muziek en beeltenis van wijlen André.

Tot slot wil ze ook alle documenten over de erfenis kunnen inzien en dat is volgens haar advocaten tot nu toe niet gebeurd. “Diep in haar hart weet ze dat ik altijd het beste wilde voor mijn kinderen”, liet Rachel nog weten.

Op 23 februari volgt een schriftelijke uitspraak in dit kort geding. Wordt vervolgd!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl