Roxeanne Hazes praat in de podcast Yous en Yay openhartig over haar faalangst. Daar heeft Roxeanne nog steeds erg veel last van. De zangeres ziek vaak rampscenario’s, en daar zou ze maar wat graag van verlost raken.

“Erik (haar partner, red.) stelde me laatste een mooie vraag: ‘Wat is je grote droom in het leven?’ En toen zei ik: gewoon zorgelozer zijn”, lezen we in Weekend. Die rampscenario’s die ze zich voorstelt, vormen echt een probleem, geeft Roxeanne Hazes toe.

“Ik zou dat weleens wat minder willen hebben, daar ben ik inmiddels voor in therapie, om dit soort dingen te doorbreken”, onthult Roxanne in de podcast Yous en Yay. Roxeanne beleefde enkele moeilijke jaren en die hebben hun sporen nagelaten…

“Voor het eerst in mijn leven ben ik een beetje stabiel”, lezen we in Weekend. “Dat is wel heel deprimerend, dat ik nu zeg ‘voor het eerst in mijn leven’”, geeft Roxeanne toe in de podcast. Al wil ze daar een bedenking bij maken…

“Dat is natuurlijk niet helemaal waar, maar er is best wel wat gebeurd de afgelopen jaren bij ons privé”, aldus Roxeanne Hazes in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS