“Gerard Joling krijgt een heel moeilijke tijd”

ByKS

30 januari 2022
Foto: VTM

Gerard Joling moest begin dit jaar afscheid nemen van zijn geliefde moeder Janny. Janny’s overlijden kwam onverwacht, maar toen ze met een dubbele longontsteking werd opgenomen voelde het meteen niet goed, vertelde Gerard Joling in De Telegraaf.

“Mama was gewoon op”, publiceert Party een quote uit het interview met Gerard Joling uit De Telegraaf. “Ik moet zeggen, ze heeft van alles gehad en overal kwam ze bovenop, ook als ze weer van de fiets was gevallen. Maar dit voelde meteen al niet goed.”

Gerard was erbij toen zijn moeder overleed in het ziekenhuis. “Ik heb haar hand tot het laatste moment kunnen vasthouden”, klonk het in een emotioneel bericht op Instagram. Heel Nederland rouwt mee met ‘Geer’, want velen beseffen dat Gerard Joling een moeilijke periode tegemoet gaat…

“Bij Gerard was het moedertje voor en moedertje na”, reageert collega-zanger Peter Beense in Party. “Het zal daarom een heel groot verlies voor hem zijn. ik denk dat hij een heel moeilijke tijd krijgt”, aldus de Amsterdamse vocalist die Gerard veel sterkte wenste bij het verwerken van zijn verdriet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByKS