Het is opvallend nieuws: Roxeanne Hazes sleept haar moeder voor de rechter en trekt haar erfgenaamschap in twijfel.

Roxeanne is pas dertig geworden en begint nu pas stil te staan bij het nalatenschap van haar vader. Dat haar moeder Rachel de enige erfgenaam zou zijn, trekt zij nu in twijfel.

Opvallend is wel dat het zoveel jaren heeft geduurd voordat Rox zich vragen begon te stellen. Maar daar heeft haar advocaat een goede verklaring voor.

“Het komt erop neer dat dit conflict al veel langer speelt en dat wij buiten de media en zonder procedures hebben geprobeerd opheldering te krijgen over een aantal zaken. We hebben geprobeerd de geschillen bespreekbaar te maken en dat is niet gelukt”, zegt hij in Party.

Roxeanne en haar advocaat hebben geprobeerd om de geschillen bespreekbaar te maken, maar dat is hen helaas niet gelukt. Helaas zagen ze een rechtszaak als enige uitweg. “Deze gang van zaken is natuurlijk verdrietig. Na de gedane pogingen en onderzoeken, rest ons helaas niets anders dan de rechter te vragen een eerlijk oordeel te vellen, hoezeer we ook geprobeerd hebben om dit te voorkomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.