Dat het er weer bovenarms op zit tussen Rachel en Roxeanne Hazes. Op 9 februari komt de rechtszaak voor rond de erfenis van wijlen André Hazes en daarover is het laatste overduidelijk nog niet gezegd.

En het is momenteel niet de enige rechtszaak waarin Rachel Hazes is verwikkeld. Zo heeft ze ook nog een zaak lopende tegen haar voormalige zakenpartners Rob Israël en Marieke van Beek. Daar wil Rachel graag haar dochter als getuige oproepen, maar Rox ziet dat niet zitten. Zij legde een schriftelijke verklaring af.

Er waren al eerdere twijfels over de erfenis van André Hazes en of Rachel wel degelijke de enige erfgenaam was. En daarover lijkt nu dus meer duidelijkheid te komen.

In de laatste wil van André wordt Rachel wel degelijk genoemd als erfgename, maar dit onder bepaalde voorwaarden. Zo is er een clausule die inhoudt dat Rachel niets zou ervan wanneer zij zouden zijn gescheiden of als een procedure daartoe zou zijn opgestart, schrijft Party.

En daar wringt het schoentje. Want er is wel degelijk een echtscheidingsprocedure in gang gezet. En dat zou er wel eens voor kunnen zorgen dat Rachel dan toch niet meer de erfgenaam zou zijn van André en dat zou wel eens goed nieuws kunnen zijn voor André Hazes Jr en Roxeanne.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl