Paul de Leeuw is niet altijd de meest subtiele presentator geweest die we kennen. Hij kan behoorlijk hard uit de hoek komen en neemt nooit een blad voor de mond. Dat is wie hij is en dat is exact waarom mensen fan zijn van Paul.

Zijn harde en voor die tijd soms grove gevoel voor humor hebben altijd veel indruk gemaakt, zoals ‘Schreeuw Van De Leeuw”, waar hij zelfs een Bronzen Roos mee won op het televisiefestival in Montreux.

“Ik denk er nooit over na wat ik allemaal heb gewonnen, daar kan je helemaal niet op teren. Dan word je een hele vervelende man. Ik ben opgevoed met: je moet gewoon werken”, citeert Party een uitspraak van Paul in de podcast van Rob Kemps.

Maar Paul zal nooit ontkennen dat hij talent heeft. Dat valt ook niet te ontzien. “Ik ben ergens goed in. Ik kan improviseren, ik kan amuseren, ik kan mensen verrassen… maar de tijden zijn veranderd.”

Op televisievlak gaat het misschien even wat minder met Paul, maar op privévlak gaat alles nog prima. “Ik ben nu 27 jaar samen met mijn man. Ik denk dat als wij geen kinderen zouden hebben, dat we ook nog steeds bij elkaar zouden zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl