Roxeanne Hazes door moeder voor rechter gesleept

Foto: Marc Dewolf / Showbizzsite.nl

De liefde van een moeder voor een kind is eindeloos. Maar niet ten huize Hazes. Daar broedde al enige tijd een conflict tussen moeder Rachel en dochter Roxeanne. We lezen er meer over in Party.

Roxeanne wordt door haar moeder beschuldigd van frauduleuze praktijken. Ze zou volgens Rachel onterecht aan het geld uit de Hazes-kas gezeten hebben. Een slordige 10.000 euro zou verdwenen zijn zonder logische verklaring.

Nochtans was Roxeanne al die tijd door haar moeder aangesteld als volmachthouder en kon vrij aan de rekeningen. Ze zegt zelf van niets te weten en spreekt de beschuldigingen van haar moeder met klem tegen.

In de rechtbank stuurde ze haar kat. Ze schreef wel een brief aan de rechter, waarin ze stelde dat het absurd is dat haar moeder een juridische strijd aan is gegaan met mensen die ze een volmacht had gegeven over haar kapitaal.

Ze werd immers niet alleen gedagvaard: ook Rachel’s voormalige hartsvriendin had een volmacht en werd in de rechtbank verwacht. De band tussen moeder en dochter was al wel even verwaterd, maar lijkt hierdoor nu helemaal ontbonden te zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen