Rob Kemps had nog wel eventjes kunnen doorgaan met zijn programma ‘Chansons!’ dat hij samen met Matthijs van Nieuwkerk presenteerde. Maar door de recente gebeurtenissen rond Matthijs lijkt er niet meteen een vervolg te komen van het programma.

In ‘Vandaag Inside’ werd Ro aan een vragenvuur onderworpen en werd gepolst naar zijn mening over de recente gebeurtenissen rond zijn collega presentator.

Maar Rob moest het presentatorstrio teleurstellen, schrijft Party. Kemps had alleen een prettige en aangename samenwerking gehad met van Nieuwkerk en kon weinig negatiefs vertellen.

En dat viel een beetje tegen bij ‘Vandaag Inside’. Het trio vond Rob zo saai door zijn genuanceerde uitleg dat Rob niet meteen nog een uitnodiging moet verwachten om bij hen als gast terug te keren aan tafel.

Hoe het ondertussen gaat met van Nieuwkerk is niet geweten. De man zou een teruggetrokken bestaan leven en niet meteen plannen hebben om terug te keren naar de televisie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.