Rob Kemps is natuurlijk super bekend dankzij de Snollebollekes, maar ook als presentator van verschillende programma’s. Dat zorgt er natuurlijk wel eens voor dat hij op straat wordt herkend. Niet altijd plezant, behalve als het kinderen zijn.

“Het enthousiasme van kinderen is me nooit te veel. Ik begrijp het volkomen als een kind mij in een restaurant aanspreekt. Als ik Hakim van Sesamstraat zag, stoof ik er ook op af”, lacht hij in Libelle.

Maar wanneer een volwassene hem aanspreekt, dan vindt hij dat toch iets lastiger. Zeker wanneer het niet in de meest ideale omstandigheden is.

“Ik vind het moeilijk, zeker in een ziekenhuis of een andere privé-situatie. Maar meestal heb ik er geen moeite mee, het is een compliment. Ik ben nou eenmaal benaderbaar. Een gezellige Brabander die feestmuziek maakt, spreek je makkelijker aan dan Matthijs van Nieuwkerk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.