Wie dacht dat heel wat collega’s rouwig zouden zijn om het vertrek van Gordon naar Dubai heeft het mis. De zanger en presentator kan niet altijd op evenveel begrip rekenen van zijn collega’s en ze kunnen het niet laten om hun mening volop te verkondigen in tal van showbizzprogramma’s.

“Ik heb altijd gezegd: ik denk dat hij voor volgend jaar kerst weer terug is. Ruim een jaar dus. Maar hij houdt het goed vol en hij heeft het naar eigen zeggen heel erg naar zijn zin. Maar het lijkt me afschuwelijk om daar te zitten. Het is een plastic-fantasticwereld”, zegt Bart Ettekoven in Party.

Gordon lijkt maar moeilijk te weten wat hij echt wil, want ook op sociale media lijkt hij het niet te weten. Hij verwijderde recent voor de tweede keer zijn Instagramaccount en daar denkt Evert Santegoeds het zijne over.

“Hij is duidelijk aan het worstelen met het doseren van zijn leven in de spotlights nu hij een anoniemer bestaan heeft opgebouwd. Ik heb geen last van dat Instagram-profiel, maar het geeft wel de stabiliteit van de man aan. Elk onsje dat eraf gaat zet hij op Instagram en elke kilo die erbij komt, daar hoor je hem niet over. Dat moeten we allemaal missen nu.”

Ook Rob Goossens reageerde op de situatie van Gordon toen hij zijn tweede koffiezaak moest sluiten. “Hij werd echt boos en toen kwam het hoge woord eruit: hij wil nooit meer interviews doen. Hij is helemaal klaar met de media.”

Rob die dacht te gaan voor het afscheid van zijn Gordons eerste koffiezaak, kwam in een heel andere sfeer terecht. “Het werd een soort van begrafenis van Gordon in de media.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.