Hij gaat binnenkort trouwen

In december werd hij zelf nog 80 jaar, maar ondertussen gaat het jammer genoeg niet zo goed met Rob de Nijs. De man gaat elke dag een beetje meer achteruit. Maar er is ook goed nieuws voor Rob, want zijn oudste zoon Robbert gaat binnenkort trouwen.

Robbert vroeg zijn vriendin Sharon ten huwelijk in Zuid-Afrika en dat in het gezelschap van pinguïns. En die pinguïns waren niet zomaar. “Het is heel symbolisch want deze dieren staan bekend om hun monogamie. Ik ben heel blij met Sharon als schoondochter”, klinkt het bij Belinda, de moeder van Robbert en de ex-partner van Rob.

Wanneer de grote dag zal plaatsvinden, dat weet Belinda ook nog niet. Maar er wordt vanuit gegaan dat het koppel niet te lang meer wil wachten omdat ze Rob er toch graag bij willen hebben. Het is ook Robs grootste wens om zijn zoon nog in het huwelijk te zien treden.

Rob heeft nog twee andere zonen, Yoshi, die autistisch is en Julius, die elf jaar is. De kans is klein tot onbestaande dat hij één van de twee ooit in het huwelijksbootje zal zien stappen, dus wil hij het enige huwelijk van zijn andere zoon niet missen.

Gelukkig voor Rob hebben zijn ex-vrouw en zijn partner Henriëtte ook geen ruzie met elkaar en komen de twee vrouwen best goed overeen met elkaar. “Ik heb veel bewondering en respect voor Henriëtte. Alles staat bij haar in het teken om Rob zo goed mogelijk te verzorgen. Zij is echt het beste wat hem is overkomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl