Je bent nooit te oud om te dromen. Ook Ria Valk niet meer. Zij is nu 82 en heeft een mooi leven gehad. De dromen die ze had, heeft ze nu wel opgeborgen.

“Wat ik een paar jaar geleden wel had gewild, is met Anneke Grönloh en Willeke Alberti een serie maken als ‘The Golden Girls’. Iedereen was er enthousiast over, behalve Willeke. Zij had haar eigen dingen allemaal al en zei: ‘Dat gaat niet’ en dat vond ik jammer. Nu Anneke er niet meer is, vind ik het nergens meer op slaan”, geeft Ria toe in Party.

Ria heeft als tieneridool gouden jaren gekend. Ze kon de straat niet op zonder heel de tijd aangesproken te worden.

“Ik heb met The Blue Diamonds over daken moeten vluchten toen wij ergens een lint moesten doorknippen. De man van die winkel zei: ‘Ga alsjeblieft naar achter, de trap op en aan de andere kant het dak over, want ze drukken mijn hele etalage in”, lacht Ria.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.