Wanneer je met je vrouw en kinderen samenwoont, is een mooi groot huis een luxe. Wanneer die kinderen het huis verlaten, wordt het huis te groot en is het misschien geen slecht idee om het te verkopen. Een beslissing die ook René Karst en zijn vrouw onlangs hebben genomen. Wij besloten om kleiner te gaan wonen en leuke dingen te gaan doen.

René geniet volop van het leven en haalt alles uit het leven wat er uit te halen valt. Want René heeft de afgelopen twee jaar ook heel wat pech gehad. Zo ging in 2020 zijn Mercedes in vlammen op door brandstichting en gebeurde vier maanden later nog eens hetzelfde met zijn Audi en de wagen van zijn dochter.

Zoveel jaren later is de dader nog altijd niet opgepakt en dat zal ook niet meer snel gebeuren. De politie heeft het onderzoek stopgezet omdat er geen verdere aanknopingspunten meer waren. Zowel René niet als de politie had nog een idee in welke richting ze moesten zoeken.

Naast genieten van het leven is René ook erg druk bezig met de zorg van zijn vader. Die werd een jaar geleden geconfronteerd met blaaskanker en de chemo en bestralingen waren behoorlijk heftig voor de 83-jarige man.

Om het zijn vader nog zo aangenaam mogelijk te maken zijn René en zijn zus Tanja mantelzorgers geworden. “Maar vooral mijn zus Tanja, zij is elke dag bij onze vader in de zorginstelling. Ik ben het ook, maar mijn taak ligt vooral in onderhandelingen met de gemeente over een bed en rolstoel enzo”, klinkt het in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.