Tijdens de uitreikinig van de Buma Awards was Jaap Reesema één van de gelukkigen. De zanger mocht naar huis met een award voor ‘Nu wij  niet meer praten’, het nummer dat hij samen met Pommelien Thijs heeft ingezongen.

“BUMA AWARD voor ‘Nu wij niet meer praten’ binnen!! Een van de grootste songs van 2021. Samen geschreven met Joren Van Der Voort en Arno Krabman. Maar natuurlijk ook dank aan Pommelien Thijs, Lester Williams, Cloud9music, … en de meeste dank naar jullie!!! De luisteraars!!”, schrijft Jaap na zijn overwinning. “Niet normaal dat onze song boven vele hele grote hits uitkwam. Dan besef je nog meer hoe goed “nu wij niet meer praten” het heeft gedaan!! Heel trots!”, besluit de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.