Bij de Toppers is het niet allemaal altijd van een leien dakje gelopen. Zeker niet met Gerard Joling en Gordon erbij. Toen was er regelmatig gezeik. Maar René Froger heeft geen seconde gedacht om ermee te stoppen.

“Er zal best nog wel eens een keer gezeik komen. Maar op het moment dat die band begint spelen en je moet zingen, dan ben je alles vergeten”, klinkt het in ‘De Auto Van’ op het Platform Day1 en in Weekend.

Toch heeft Froger heel wat moeten kunnen verdragen. Zeker met Geer en Goor. Maar dat ligt nu al lang achter hem en daar denkt hij niet meer aan terug.

“Nu werken we met Jeroen Van der Boom. Hij is heerlijk om mee te werken. Hij is ook een keiharde werker. Hij doet altijd mee en belt ook met waanzinnige ideeën. Jan Smit is een lekkere frisse wind. Hij is gewoon van: niet zeuren jongens, we moeten werken. Geer is iets meer diva-achtig. Maar ik moet zelf ook toegeven: ik word 63 en je wordt dan toch van: ‘Jongens, kan het ook een uurtje later?’”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.