Ze zijn goed bezig

In de top 10 van rijkste Nederlandse artiesten vinden we onder andere René Froger terug. De man heeft al heel zijn leven heel hard gewerkt en wist zo een plaatsje in die top 10 te bemachtigen.

Dat mensen commentaar hebben op het feit dat hij een Rolls-Royce heeft en een Bentley, daar trekt hij zich weinig van aan.

“Auto’s kopen en verkopen, da’s een hobby van me. Plus: ik hou van mooie dingen! Maar mijn familie is en blijft het allerbelangrijkste. De familie die langskomt, dat is het leukste wat er is. Natuurlijk is het fijn om mooie dingen te hebben. Maar eerlijk? Mijn familie is mijn grootste rijkdom. Voor hen doe ik het allemaal”, klinkt het in Dag Allemaal.

De zonen van René Froger zijn allemaal behoorlijk muzikaal aangelegd, maar zijn dochter niet. Volgens haar vader fluit zij zelfs vals.

“Mijn jongste zoon Maxim is 27 en heeft een mooie carrière voor de boeg. Hij heeft vorig jaar 2 singles uitgebracht en z’n derde plaat komt weldra uit”, zegt René enthousiast.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.