Maar waarom

Pech voor Johnny de Mol. Terwijl hij nog veel vertrouwen had in zijn talkshow ‘HLF8’, is de talkshow toch van de buis gehaald.

Een toch wel pijnlijke beslissing die werd genomen door Johnny’s vader John de Mol. Hij besloot zonder enige twijfel dat het programma van de buis moest verdwijnen. Een harde klap voor zijn zoon.

“Iedereen vond het spannend: gaan we wel of niet door? Ik heb het er natuurlijk ook met mijn vader over gehad, maar het blijft nog onzeker”, vertelde Johnny tijdens de uitzending. Maar Johnny had pech en kreeg slecht nieuws te horen.

Bovendien kreeg Johnny het slechte nieuws niet te horen van zijn vader, maar wel van Marco Louwerens, een tv -directeurs bij zijn vaders bedrijf Talpa. Hij kreeg het nieuws te horen via een eenvoudig telefoontje.

Het blijft een vreemde beslissing zeker nadat iedereen bij TALPA blij was met de terugkeer van Johnny. Daar vertelden ze een tijdje geleden nog het volgende: “Ontzettend blij dat Johnny weer als host plaatsneemt aan de tafel van ‘HLF8’”. Het is nu nog maar de vraag wat deze woorden ook echt hebben betekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.