Toen Rachel Hazes en Marieke van Beek nog goeie vriendinnen waren, hadden ze nooit gedacht dat ze ooit samen in ruzie in de rechtszaal zouden eindigen. Een zaak die maar niet opgelost lijkt te raken en die alleen maar grootser wordt en waarbij steeds meer mensen worden betrokken.

Bernard Tomlow, juridisch adviseur van Marieke wil niet reageren op de hele heisa die er nu is rond het feit dat Marieke Rachels ex Klaas Otto ook heeft betrokken bij de hele zaak.

Ook over het feit of het al dan niet verstandig was dat Marieke Klaas Otto erbij heeft betrokken is Bernard duidelijk in Party:

“De rechter vroeg erop door. Dat lag niet aan Van beek. Over verstandig gesproken: de vraag is, of het verstandig is van Klaas Otto en zijn advocaat om het huidige standpunt in te nemen zoals dat nu gebeurt. Hiermee hebben ze het vervolg namelijk niet meer onder controle. Het kan best zijn dat het een averechts effect heeft.”

Rachel zelf heeft er allemaal weinig aan toe te voegen. “Alles wat ik heb gezegd in de rechtbank, daar sta ik woord voor woord achter. Ik heb alles naar waarheid gezegd en zij maakte er een vreselijk verhaal van tegenover Klaas. Ik vind dat van Beek niet zomaar iets in het openbaar kan roepen ten koste van iemand, omdat ze denkt zo haar eigen straatje schoon te kunnen vegen. Hierdoor brengt ze iemand in zwaar diskrediet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.